جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زد
تهاجم دشمن آمریکایی به یک منطقه نظامی در تبریز
حاج عباس؛ پاسدار اقتدار ایران/ تولدی در معراج شهادت
فراخوان جذب 33 نیروی جدید در کمیته امداد آذربایجان شرقی
حمله تروریستی آمریکا به منطقه نظامی جنوب غرب تبریز / یک شهید و چند مجروح نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز در مراسم بزرگداشت سالگرد شهید شفیع زاده، با تجلیل از مقام شامخ شهدا، آنان را مصداق وجه الله و زنده توصیف کرد و گفت: صلابت نیروهای مسلح، پشتوانه دیپلماسی قدرتمند ایران در عرصه بین المللی است.
به گزارش تبریزبیدار، حجت الاسلام و المسلمین احمد مطهری اصل در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره شهید شفیع زاده و تمامی شهدای انقلاب اسلامی، اظهار داشت: «شهدا مصداق وجه الله هستند و به همین خاطر نیز زنده اند و حیات دارند.»
وی با اشاره به نقش مهم نیروهای مسلح در حفظ امنیت و اقتدار کشور، افزود: «اینکه امروز وزیر خارجه ما پشت میز مذاکره قرص و محکم حرف نظام را می زند، بخاطر صلابت نیروهای مسلح ماست.
امام جمعه تبریز با تاکید بر اینکه «آمریکا و نظام سلطه مسئله اش جمهوری اسلامی نیست، بلکه با تمامیت ایران مشکل دارند»، تصریح کرد: «آنها بارها نیز به این معنا اذعان کرده اند.»
وی با بیان اینکه «اگر امروز حرف از مذاکره می زنند، چاره ای ندارند»، خاطرنشان کرد: می دانند اگر دست به ماشه شوند پاسخ سختی از نیروهای مسلح ما دریافت می کنند.
مطهری با اشاره به اهمیت تبعیت از ولایت فقیه، تاکید کرد: «بزرگترین افتخار نیروهای مسلح تبعیت از ولی فقیه است.»
وی در پایان، شهید شفیع زاده را «سردار بزرگ اسلام و ایران» توصیف کرد و برای روح آن شهید والامقام علو درجات را از خداوند متعال مسئلت نمود.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید