هفته هشتم لیگ برتر فوتبال؛

تراکتور باز هم ۵ گله کرد / تحقیر گل گهر در سیرجان

تیم فوتبال تراکتور یک هفته بعد از برد ۵ گله برابر شارجه در لیگ نخبگان آسیا، این نتیجه را در هفته هشتم لیگ برتر برابر میزبان خود گل گهر نیز تکرار کرد.

به گزارش تبریزبیدار، تیم فوتبال تراکتور تبریز در مصاف با گل‌گهر با نتیجه‌ای خیره‌کننده در سیرجان شکستی غافل‌گیر کننده را به تیم مدعی گل‌گهر تحمیل کرد. بردی که با یک نمایش تهاجمی و به ثمر رسیدن پنج گل اشتهای مدعی عنوان قهرمانی را برای کسب مجدد این جام به نمایش گذاشت.

تراکتور در بازی امروز یک تیم کم ایراد و تهاجمی بود، آنها چه در نیمه اول و چه در نیمه دوم با نمایشی درخشان طوری مقابل یکی از آماده‌ترین تیم های لیگ بازی کردند که انگار در یک لیگ دیگر به بازی مشغولند.

این مسابقه به یادماندنی برای شاگردان اسکوچیچ بود که در پایان بازی به سمت مهدی تارتار رفت و بابت شکست سنگینی که به وی تحمیل کرد او را مورد دلجویی قرار داد.

تارتار بابت اشتباهات مدافعان تیم به شدت ناراحت به نظر می‌رسید و امروز تلخ‌ترین روز مربیگری‌اش را در گل‌گهر پشت سر گذاشت اما چاره‌ای جز فراموشی ناکامی نیست.

در نیمه اول این بازی، امیرحسین حسین زاده با یک گل موفق شد دروازه حریف را باز کند. این گل روی اشتباه محض مدافع چپ بوسنیایی تیم گل گهر به ثمر رسید تا شاگردان دراگان اسکوچیچ نیمه نخست را با یک گل به سود خود به پایان برسانند.

در نیمه دوم اما تراکتور با آتش بازی توانست چهار گل دیگر هم به ثمر برساند. دو بار امیرحسین حسین زاده گلزنی کرد و یک بار هم رجی لوشکیا و مسعود زائر کاظمینی موفق به گلزنی شدند.

امیرحسین حسین زاده با مشارکت فعال در بازی تهاجمی تیم و به ثمر رساندن سه گل علاوه بر بازگشت به صدر جدول گل زنان، موقعیت خود را به عنوان بهترین مهاجم فعلی فوتبال ایران تثبیت کرد. در تراکتور امروز مهدی هاشم نژاد، دانیال اسماعلی فر، صادق محرمی و هلیلوویچ هم عالی کار کردند.

تراکتور با یک بازی کمتر ۱۲ امتیازی شد و در صورت پیروزی در مسابقه عقب افتاده صدر را در اختیار خواهد گرفت.

انتهای پیام/

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *