یکشنبه / ۴ مرداد / ۱۴۰۵ Sunday / 26 July / 2026
×

از دولت انتظار می رود حالا که دست به سمت جراحی اقتصادی برده و دست دلالان را از ارزهای ترجیحی حذف کرده، با رویکرد استفاده از ظرفیت و پتانسیل مردمی در چارچوبی مشخص و تعیین شده، گروه های مختلف مردمی را ساماندهی نموده و هر کدام را ناظر بر بازار و خرید و فروش اجناسی مشخص نماید.

ظرفیت مردمی را وارد بازارها کنید / نسخه محله محور برای مهار گرانی
  • اسفند 2, 1404
  • یاشت تبریزبیدار: رضا حبیب پور / در بحران هایی نظیر سیل، زلزله و یا جنگ، هر زمان از ظرفیت مردمی در میدان ها استفاده و یا پای کار آورده شده، آن بحران مدیریت و خنثی گردیده است. اکنون کشور با بحران اقتصادی دست و پنجه نرم می کند و برخی سودجویان و مزدوران داخلی نیز از این آب گل آلود ماهی گرفته و با گرانی بی حساب و کتاب و احتکار کالا به نفع خودشان و یا در جهت بدبین سازی مردم سو استفاده می کنند که با توجه به کثرت این افراد سودجو، کار موثری از دست دستگاه یا دستگاه های ناظر بر بازار نیز ساخته نمی شود، از دولت انتظار می رود حالا که دست به سمت جراحی اقتصادی برده و دست دلالان را از ارزهای ترجیحی حذف کرده، با رویکرد استفاده از ظرفیت و پتانسیل مردمی در چارچوبی مشخص و تعیین شده، گروه های مختلف مردمی را ساماندهی نموده و هر کدام را ناظر بر بازار و خرید و فروش اجناسی مشخص نماید.

    پاستفاده این طرح به صورت محله محوری و برای اولین از شهر اولین ها می تواند نوید بخش روزهای خوبی را بر اقتصاد کشور رقم بزند. بی شک باتوجه به روحیات رئیس حمهور مبنی بر استفاده از ظرفیت های موجود و نظریات و پیشنهادات نخبگان، در صورت عملی نمودن این مهم، گامی موثر در اجرای هرچه بهتر جراحی اقتصادی و ثبات آن خواهد بود.

    برگزاری کارگاه های آموزشی نظارت بر بازار و کنترل استاندارد، هم بر هزینه ها و هم بر سلامت مردم تاثیر دوچندانی را در پیش خواهد داشت، ثبات اقتصادی نیز بخش مهمی از اجرای این طرح خواهد بود‌.

    انتهای پیام/

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *