یکشنبه / ۴ مرداد / ۱۴۰۵ Sunday / 26 July / 2026
×

آیا تحولات سال‌های اخیر و مراسم تشییع آقای شهیدمان نباید هواداران این ایده غیرمعتبر را به بازاندیشی و تامل وادارد؟! به رهروان این ایده جامانده از تحولات باید گفت؛ «این ره که تو می‌روی به ترکستان است»!

پایان یک ایده «پس‌مانده» و «عقب‌مانده»
  • تیر 20, 1405
  •  یادداشت وارده تبریزبیدار:  غلامرضا سیفی / نشسته‌ام پای تلویزیون و مراسم تشییع قائد شهید امت در نجف اشرف را مشاهده می‌کنم. به این می‌اندیشم که آقای شهید ما تجسم «سیاست ما عین دیانت ما» بود و اینک در عراق این‌گونه توصیف‌ناپذیر از پیکر ایشان استقبال شده است.

    نکته اینجاست؛ جریان روشنفکری و غرب‌گرا برساختی در رسانه درست کرده‌اند که شیعیان عراق و مکتب حوزه نجف همواره قائل به جدایی دین از سیاست‌اند.

    اما تصویر امروز مهر باطلی بر این تصور بود. شیعیان و علمای نجف امروز برای تشییع شخصیتی قیام کردند که عمر خود را در شکل‌دهی به ساختار اسلام سیاسی سپری کرد.

    تصویر امروز یعنی ناکامی پروژه جدایی دین از سیاست در منطقه غرب آسیا و در ذهن و فکر شیعیان و مسلمانان آزاده که اساس مسلمانی و دین‌داری خود را بر نفی طاغوت بنا گذاشته‌اند.

    و البته به این نیز می‌اندیشم که هنوز در بین جریانات مذهبی ایران، هستند کسانی که ایده سکولاریسم را ترویج می‌کنند. حتی در میان برخی از روحانیون و در میان برخی از هیئات مذهبی.

    آیا وقت آن نرسیده که یک‌بار برای همیشه از این ایده «پس‌مانده» و «عقب‌مانده» عبور کرد؟!

    آیا تحولات سال‌های اخیر و مراسم تشییع آقای شهیدمان نباید هواداران این ایده غیرمعتبر را به بازاندیشی و تامل وادارد؟! به رهروان این ایده جامانده از تحولات باید گفت؛ «این ره که تو می‌روی به ترکستان است»!

     

    انتهای پیام/

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *