احتمال الحاق باسمنج به تبریز / مسیر توسعه شهر از شرق
امکان الحاق سهند به تبریز؛ ناممکن
همایش کانونهای خدمت رضوی تبریز با محور نوآوری و همافزایی
پاسخ ایران دیگر مرز نمی شناسد / مسئولین، گرانی را مهار کنید
همه روزها و ساعات، ایّام ایستادگی و مبارزه با شیطان بزرگ شده است / اگر کسانی هنوز اندک امیدی به تغییر رفتار در نظام سلطه دارند، سخت در اشتباهاند
آمریکا جنگ وجودی علیه ملت ایران به راه انداخته است/ ملت ایران در برابر آمریکا یکپارچه ایستاد
قطعی تلفن ثابت در کوثر غربی/ پاسخ مخابرات؛ کابل نداریم!
پیشبینی تولید ۸ هزار و ۶۵۰ تن سیر در آذربایجانشرقییک مقام وزارت امور خارجه ایران حضور فرزند وزیر امور خارجه در مراسم ازدواج فرزند وزیر امور خارجه آمریکا را تکذیب کرد.
به گزارش تبریز بیدار به نقل از تسنیم، یک مقام مسئول در وزارت امور خارجه ادعای یک سایت آمریکایی در مورد حضور فرزند وزیرامور خارجه کشورمان در مراسم ازدواج فرزند وزیر امور خارجه آمریکا را خبر سازی محض دانست و ضمن تکذیب مطلب و بی پایه توصیف کردن آن , گفت برخی محافل خبری غیر معتبر با سوء استفاده ازروندهای خبری با اغراض خاص و از آن جمله برای جلب مخاطب به تولید اخبار از این دست رو آورده اند و مناسب است رسانه های داخلی در بازنشر خبرها اعتبار منابع خود را مورد توجه قراردهند.
دیدگاهتان را بنویسید