چرا بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی امام سجاد(ع) پیش از تکمیل افتتاح شد؟

از همان آغاز که بنرهای تبلیغاتی این مراسم و خبر افتتاح این بیمارستان منتشر شد به عیان روشن بود که این بیمارستان قرار است به عنوان رزومه در پرونده یکی از نماینده های تبریز ثبت شود

سرویس سیاسی تبریز بیدار/ پارسا مهدوی؛

اواسط خرداد ماه خبر افتتاح بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی امام سجاد (ع) منتشر شد. مراسمی که دکتر لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی جهت افتتاح آن به تبریز سفر کرد و در مراسم افتتاح این بیمارستان به عنوان سخنران اصلی به سخنرانی پرداخت. بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی امام سجاد (ع) زیر نظر معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد قرار دارد و توسط این دانشگاه تاسیس شده است. نکته ای که وجود دارد این است که در افتتاح این بیمارستان نیز مسئولین امر، خود اعلام کردند که این بیمارستان تا پایان امسال تکمیل خواهد شد و هنوز برخی مراحل ساخت و ساز ادامه دارد. در عمل هم این بیمارستان پس از دو ماه از افتتاح هنوز فعال نیست و به صورت تعطیل و نیمه تعطیل در آمده است.

سوال مهم این است که چه ضرورتی وجود داشت که بیمارستانی که هنوز تکمیل نشده است و حتی پس از دوماه از افتتاح قدرت فعالیت ندارد توسط مسئولین افتتاح شود؟ 
اگر به صورت خوش بینانه به مسئله نگاه کنیم شاید این گونه به نظر برسد که خب مسئولین امر کار را تا حدودی پیش برده اند و بیمارستان امام سجاد (ع) تا حدود زیادی تکمیل شده است و جهت این که اسم و عنوانی برای این بیمارستان به هم بزنند دست اندر کاران این بیمارستان خواستند مراسم افتتاحی برگزار کنند. اما این نگاه خوش بینانه شاید از نقطه نظر برخی افراد ساده لوحانه به نظر بیاید. چرا که اگر به نحوه ی برگزاری مراسم و مهمانان و میزبانان آن دقت کنیم در میابیم که این مراسم بیشتر شبیه یک میتینگ سیاسی است تا یک مراسم افتتاح. 
از همان آغاز که بنرهای تبلیغاتی این مراسم و خبر افتتاح این بیمارستان منتشر شد به عیان روشن بود که این بیمارستان قرار است به عنوان رزومه در پرونده یکی از نماینده های تبریز ثبت شود و دست بر قضا که چند روز دیگر هم که انتخابات نزدیک است این بیمارستان سندی باشد برای فعالیت های دلسوزانه و مجاهدانه این نماینده محترم و همگان جهت قدردانی از تلاش های وی با یک رای ناقابل از وی تقدیر کنند.
البته این که چرا این نماینده محترم صبر نکرد تا این بیمارستان تکمیل شود و سپس یک مراسم درخور شان آن بیمارستان به اصطلاح فوق تخصصی بگیرد خود حکایتی است دیگر که جای تامل دارد. طبق شنیده ها و نشانه ها دوران مسئولیت این نماینده محترم در مجموعه عریض و طویل دانشگاه آزاد ( که سمت نماینده تام الاختیار را بر عهده داشتند) رو به اتمام بود و اخبار حکایت از آن داشت که دکتر میرزاده قصد تغییرات گسترده ای در سطوح مدیریتی استان ما را داشت. فلذا هر کسی جای این نماینده محترم بود قاعدتا نمی توانست زحماتی را که تا کنون جهت احداث این بیمارستان کشیده بود فراموش کند و از خیر سود انتخاباتی و سیاسی این افتتاح بگذرد. 
البته برخی شنیده ها حکایت از آن دارد که دکتر میرزاده پس از رایزنی های متعدد قانع شده اند که این نماینده محترم همچنان در سمت فعلی خود باقی بمانند و تغییرات به آن شدت ادامه پیدا نکند. البته نباید در تحلیل فضای دانشگاه آزاد تبریز انتصاب ریئس جدید را مغفول گذاشت. این انتصاب از دیدگاه بسیاری از فعالان سیاسی و دانشگاهی مهری بود بر حکم عزل این نماینده تبریز از سمت فعلی شان در دانشگاه آزاد. حضور یک شخص قدرتمند در ریاست دانشگاه آزاد تبریز معنایی جز این ضرب المثل ندارد که : دو پادشاه در یک اقلیم نگنجند. و نظر دکتر میرزاده بیشتر در جهت عدم حضور این نماینده تبریز در مجموعه دانشگاه آزاد است.
در هر صورت افتتاح بیمارستانی نا تمام به اسم دانشگاه آزاد و به کام یک شخص یا یک گروه در ایامی که چند ماه بعد وارد فضای انتخابات مجلس خواهیم شد چندان صادقانه و دلسوزانه به نظر نمی رسد.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *