شناسایی نیازمندان دهکهای پایین؛ اولویت کمیته امداد
تقویت پیوند دانشگاه و صنایع دفاعی، اولویت اصلی ماست
دشمن به دنبال ایجاد بحران داخلی است
ضرورت بازنگری در سیاستهای علمی و فناوری
جنگ امروز، جنگ روایتها و ارادههاست
روحیه بسیجی، پشتوانه علم و پژوهش
هشدار مقام قضایی درباره کلاهبرداری با وعده فروش صندلی دانشگاه
یک جمله برای دلشوره کافی بود؛ «در دسترس نیست» / شامِ بی محمدبا حضور رییس جمهور،از موشک نقطه زن فاتح ۳۱۳ در سازمان هوا – فضای وزارت دفاع رونمایی شد؛ موشکی که ایران را در جمع انگشتشمار کشورهای صاحب موشکها سوخت جامد مرکب نقطهزن با برد ۵۰۰ کیلومتر قرار داد.
به گزارش تبریز بیدار به نقل از مهر، موشک نقطه زن فاتح ۳۱۳ همزمان با ۳۱ مرداد؛ روز صنعت دفاعی، توسط حجت الاسلام حسن روحانی رونمایی شد، این موشک توسط دانشمندان، محققان و متخصصان افتخارآفرین سازمان صنایع هوا-فضای وزارت دفاع و با بهرهگیری از توانمندیهای داخلی و فناوری بومی طراحی و ساخته شده است.
در طراحی موشک فاتح ۳۱۳ که نوع جدیدی از موشکهای سری فاتح به شمار میرود علاوه بر سبکسازی بدنه آن، نسل پیشرفتهای از پیشرانهای سوخت جامع مرکب و سنسور که با دانش بومی طراحی شده، در آن بکار گرفته شده است.
در آزمایش پروازی انجام شده، توانمندی سیستمهای جدید بومی، نصب شده در اصابت به هدف به اثبات رسیده است. با توجه به آزمایش موفق فاتح ۳۱۳، تولید انبوه این محصول در دستور کار وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح قرار گرفته است.
دیدگاهتان را بنویسید