جنجال لباس نامناسب امیرسابق قطر + عکس

لباس غیر رسمی امیر پیشین قطر در سفر تفریحی به کرواسی، در رسانه‌ها و مطبوعات جنجال به پا کرد.

به گزارش تبریز بیدار به نقل از جوان آنلاین، لباس نامناسب امیر پیشین قطر (پدر امیر کنونی قطر) در سفر تفریحی به یکی از شهرهای کرواسی، سوژه رسانه ها و مطبوعات شد.

روزنامه دیلی میل در گزارشی تصویری با نگاهی طنزآلود به شیوه پوشش شیخ حمد بن خلیفه آل ثانی پرداخت و نوشت، آیا همه اموالت را برای خرید قایق گرانقیمتت هزینه کرده‌ای؟

 

در این گزارش تصویری آمده است:« امیر سابق قطر پس از آنکه با قایق گرانقیمت خود به کرواسی رسید به گشت و گذار در شهر دوبروونیک در ساحل جنوبی این کشور پرداخت.»

امیر سابق قطر در این تصاویر با لباسی راحت شامل تی شرت سفید رنگ و شلوارک سبز رنگ دیده می شود؛ در نتیجه دیلی میل نوشت:« فردی که از سالهای ۱۹۹۵ تا ۲۰۱۳ بر قطر حکومت کرد تصمیم گرفت با لباس غیر رسمی به گشت و گذار در شهر بپردازد، این اتفاق بر خلاف روند طبیعی پوشش او در دوران حاکمیت بر قطر است.»
 

دیلی میل نوشت:« شیخ حمد  با قایق ویژه خود «کاتارا» که با ۴۰۸ فوت طول، یکی از بزرگ ترین قایق های تفریحی جهان به شمار می آید،  وارد شهر دبرونیک کرواسی شد.»

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *