ایران از منافع خود در تنگه هرمز کوتاه نمیآید
دستگیری سارق قمه بدست توسط عوامل کلانتری ۱۹ تبریز
تداوم گرمای هوا در آذربایجانشرقی تا دوشنبه
فراخوان هفتمین جشنواره سراسری تئاترخیابانی و فضای باز ” تبریزیم “
حرمت امام رضا(ع) خط قرمز ماست
شاکيان اين سارق به پليس آگاهی آذربايجان شرقی مراجعه کنند
موسسه خیریه حمایت از مستمندان تبریز؛ از حمایت معیشتی نیازمندان تا مبارزه با تکدیگری حرفهای
ماجرای پیامک تامین سوخت دوم چیست؟
جلسه شورای شهر تبریز لغو شد
تراکتور پیکان را زیر گرفت / برتری دو گله شاگردان نکونام در تبریز
ورود دادستانی تبریز به مضوع کارت آزاد بنزینضرغامی با اشاره به دیدار اعضای شورایعالی فضای مجازی با رهبر انقلاب نوشت: اعضای شورا بعد از سه سال و نیم مجدداً خدمت رهبری رسیدند تا روشن شود علیرغم برخی اقدامات، تا چه اندازه عقب هستند! من هم مثل بقیه!
به گزارش تبریز بیدار به نقل از نسیم، عزت الله ضرغامی در در اینستاگرامش نوشت:
فضای مجازی، عرصهی زندگی جدید انسانهاست.
*** پى نوشت **********
اعضای شورایعالی فضای مجازی، بعد از سه سال و نیم مجدداً خدمت رهبری رسیدند تا روشن شود علیرغم برخی اقدامات، تا چه اندازه عقب هستند! من هم مثل بقیه!
از عدم تشکیل جلسه اصلی شورا که رؤسای جمهور به طور جدی نسبت به آن تعلل داشتند تا مخدوش شدن اصل تمرکز در این حوزه و معطل ماندن پروژهی زیربنایی “شبکهی ملی اطلاعات”، مورد بحث ایشان بود.
از نوع برخورد رهبری دریافتم که فرمایشات ایشان از نصیحت و ارشاد گذشته و به طور جدی اعضا را ملزم به انجام دستورات میفرمایند.
دفاع از حقوق مردم و ضرورت برخورداری آنان از سرویسهای فضای مجازی آن هم با سرعت بالا و کیفیت خوب و در عین حال تأمین حداقل امنیت آنان، از بخشهای برجستهی فرمایشات ایشان بود.
فضای مجازی، عرصهی زندگی جدید انسانهاست. سیاستگذاری، مدیریت صحیح، حمایت مؤثر و نظارت همه جانبه، حداقل وظایف حاکمیت است که مردم از دولتمردان انتظار دارند.

دیدگاهتان را بنویسید