حجت‌الاسلام ‌ناطق‌نوری:

اگر آمریکایی‌ها زیر قولشان بزنند همه چیز را به جای اولش باز می‌گردانیم / آمریکا با پذیرش مذاکره تسلیم ایران شده است

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه رئیس جمهور آمریکا با پذیرش مذاکره تسلیم مردم ایران شده است، گفت: اگر آمریکایی‌ها زیر قولشان بزنند ما هم همه چیز را به جای اولش باز می‌گردانیم.

به گزارش تبریز بیدار به نقل از فارس، حجت‌الاسلام و‌المسلمین علی‌اکبر ناطق‌نوری در جلسه شورای اداری مراغه اظهار داشت: اوباما پس از آنکه دریافت که آمریکا با تحمیل جنگ هشت ساله و تحریم‌ها نتوانست ایران را شکست دهد ناچار به پذیرش فناوری هسته‌ای ایران شد.


وی افزود: غربی‌ها به رهبری آمریکا پس از پیروزی انقلاب از تحمیل هشت سال دفاع مقدس گرفته تا تغییر نظام حاکم در سوریه هرگاه رو در روی ایران ایستاده‌اند شکست خورده‌اند.

وی با بیان اینکه، پیشنهاد‌دهنده اصلی مذاکره با ایران آمریکا بوده است، افزود: آمریکایی‌های پذیرفته‌اند که ایران اسلامی یک قدرت اتمی در جهان است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اثرات تحریم‌ها و فشار بر مردم افزود: در اثر تحریم‌ها مردم ایران فشار بی‌سابقه‌ای را تحمل کردند ولی با تدبیر شجاعانه رهبر معظم انقلاب تسلیم نشده و استقلال و عزت خود را حفظ کردند.

ناطق‌نوری افزود: پس از تحریم‌های فراوان زمانی که اوباما دریافت که مردم ایران با وفاداری به رهبری خود قرص و محکم ایستاده‌اند و آمریکا بخواهد به هر کشوری وارد شود ایران آنجاست مجبور به زانو زدن در مقابل ایران شد.

وی با بیان اینکه روحانی ۱۶ سال دبیر شورای امنیت ملی بوده است، افزود: رئیس جمهور ایران با مدیریت رهبری با تدبیر گام در راه مذاکره با آمریکا و غربی‌ها گذاشت.

ناطق‌نوری گفت: من به مذاکرات خوش‌بین هستم و مذاکره خوب پیش رفته و اگر آمریکایی‌ها زیر قولشان بزنند ما هم همه چیز را به جای اولش باز می‌گردانیم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: باید قدر عزتی که پس از دوران دفاع مقدس، زمان تحریم‌ها و مذاکره به دست آمده را بدانیم.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *