اصلاحطلبان خط خود را از دولت جدا می کنند؟!

انتخاب نمایندگان شورای اصلاح طلبان استان در شورای راهبردی+اسامی

پس از مدت ها جلسه و رفت آمد چهره های سیاسی از جمله موسوی لاری و مرتضی حاجی به تبریز، شورای مشورتی اصلاح طلبان آذربایجان شرقی روز گذشته، نمایندگان خود در شورای راهبردی را مشخص کردند.

به گزارش تبریز بیدار، در آستانه انتخابات مجلس دهم، اصلاح طلبان پس از کمای چندساله به تکاپو افتاده اند تا شاید با جمع آوری نیروهای خود بتوانند تعدادی از کرسی های مجلس را به دست آورند. یکی از اقداماتیکهگفته می شود از سوی رییس جمهور اصلاحات سازماندهی شد شورای راهبردی اصلاح طلبان بود. این شورا در میان اعتراض بعضی اشخاص مطرح اصلاح طلبان در سطح کشور با مسئولیت موسوی لاری وزیرکشور دوران اصلاحات آغاز به کار کرد.تا آنجا که منتجب نیا عضوسابق مجمع روحانیون مبارز این شورا را را انحرافی خواند.

اما از همان ابتدا با اعتراض چهره های شاخص این جریان سیاسی مشخص بودکه شورای راهبردی اصلاح طلبان با تنگ نظری و محدود کردن دایره اصلاحات در چند نام راه به جایی نخواهد برد. پس از مدت ها جلسه و رفت آمد چهره های سیاسی از جمله موسوی لاری و مرتضی حاجی به تبریز، شورای مشورتی اصلاح طلبان آذربایجان شرقی روز گذشته  بهرام سرمست، حسن پورعظیم ( معروف به دکتر نیک) ، خداوردی تاری ،  نصرت اله شاهدی، خاطره کلیبری، محسن رحیمیان و احمد علیزاده به عنوان نمایندگان این شورا انتخاب شدند.


بر اساس این گزارش، ازمیان شورای مشورتی هفت نفر به عنوان اعضای شورای راهبردی اصلاح طلبان آذربایجان شرقی انتخاب شدند که پس از اضافه شدن نمایندگان احزاب و نمایندگان اصلاح طلب ادوار مجلس وظیفه تشکیل شوراهای راهبردی شهرستان ها ، تشویق و ترغیب افراد شاخص و واجد شرایط برای حضور در انتخابات مجلس و اعلام نظر در باره توانمندی و مقبولیت نامزدها را برعهده خواهد داشت و راهبردهای سراسری را در سطح استان اجرا خواهندکرد.

نکته قابل توجه اینجاست؛ در انتخابات کمیته مرکزی این شورا در آذربایجان شرقی که چندی پیش برگزار شد، علیرغم اصرار سخنرانان برای پرهیز از رسیدن به اغراض شخصی، هنگام رای گیری به عرصه انتقاد از همدیگر تبدیل شد. آنگونه که «ایسنا» آورده، انتخابات شورای راهبردی اصلاحطلبان استان با انتقادات برخی از حضار همراه بوده است. حتی شنیده شده هنگام توزیع برگه های رای، این برگه ها بدون شماره توزیع شده به طوری که گاهی یک نفر ده برگه در دستش داشته. این موضوع باعث شده تعدادی از حضار از جمله خانم ش به این وضعیت اعتراض کنند. اعتراضات به بالای سِن هم کشیده شده و آنگونه که برخی از حضار روایت می کنند حدود سیصد نفر رای دادند که تعداد چهارصدوپنجاه شمارش شده است.


گفتنی است چندی پیش،اکبر اعلمی از چهره های شاخص جریان اصلاح طلب در آذربایجان شرقی نیز در اعتراض به روند تشکیل این شورا در صفحه شخصی خود نوشت: «تشکیل یک حلقه ۵۰-۴۰ نفره که همگی منصوب یکنفر می باشند با استفاده از عنوان شورای مشورتی اصلاح طلبان و تصمیم گیری و تصمیم سازی آنها برای مردم در ایام انتخابات با کدامیک از اصول و شاخص های دموکراسی سازگار است؟ اگر وجود چنین شورائی ضرورت دارد چرا نباید با پشت سرنهادن یک فرایند دموکراتیک اعضای آن انتخاب شوند؟»

موضوعی دیگری که در این باره نباید مغفول بماند اینکه؛ با تشکیل این شورا باید منتظر نحوه تعامل شان با حامیان دولت و کارگزارانی خواهد بود،که اگر بنا بر لیست مشترک باشد، کدام طیف سهم بیشتری خواهد برد؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *