چهارشنبه / ۷ مرداد / ۱۴۰۵ Wednesday / 29 July / 2026
×

نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان شرقی با تأکید بر دشمن‌شناسی و آگاهی از راه‌های نفوذ آن، گفت: روز 13 آبان روز تجلی بصیرت، ولایتمداری و دشمن‌شناسی جوانان است.

  • آبان 11, 1394
  • به گزارش تبریز بیدار، آیت الله محسن مجتهد شبستری، پیش از ظهر امروز، در جمع مسئولان، اساتید و دانشجویان مؤسسه آموزش عالی سراج، با بیان این‌که بصیرت به معنای بینش معنوی است، اظهار داشت: روز 13 آبان روز تجلی بصیرت، ولایتمداری و دشمن‌شناسی در میان ملت و جوانان است.

    وی حضور در روز 13 آبان را نشان‌دهنده تداوم ارزش‌های انقلابی در میان ملت و جوانان دانست و تأکید کرد: تمام اقشار مردم و جوانان با حضور در روز 13 آبان پیام ایستادگی بر ارزش‌های انقلاب و امام راحل را به جهان مخابره خواهند کرد و حمایت خود را از ارزش‌های انقلابی فریاد خواهند زد.

    عضو خبرگان رهبری تسخیر لانه جاسوسی را یک اتفاق بزرگ عنوان و تصریح کرد: این حادثه برگرفته از روحیه دشمن‌شناسی و بصیرت جوانان بود، چرا که جوانان و دانشجویان در این روز با پی بردن به لانه جاسوسی آمریکا در سفارت این کشور، این لانه را از میان بردند.

    وی 13 آبان را روز استکبارستیزی خواند و خاطرنشان کرد: این روز به جهت سه رویداد بزرگ تبعید امام، تظاهرات و شهادت جوانان در برابر دانشگاه تهران و تسخیر لانه جاسوسی روز مبارزه با استکبار جهانی نامیده شده است و سبب بصیرت افزایی و شناخت عرصه می‌شود.

    امام‌جمعه تبریز ملاک تشخیص حق از باطل را ولایت دانست و ابراز داشت: بصیرت در حقیقت به معنای دشمن‌شناسی و آگاهی از شیوه‌های نفوذ دشمن و ارائه راه‌کارهای مناسب برای مقابله با تهاجم دشمن در تمام حوزه‌های جامعه اسلامی است.

    وی با اشاره به تهاجم فرهنگی غرب، اذعان داشت: کار فرهنگی باید جدی گرفته شود، در دانشگاه‌ها نیز لازم است از اساتید ولایت مدار، انقلابی و معتقد بهره برد، از این رو لازم است در گزینش اساتید دانشگاه‌ها دقت لازم مبذول شود تا اساتیدی غیر معتقد سبب سم‌پاشی در دانشگاه‌ها نشود.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *