همایش کانونهای خدمت رضوی تبریز با محور نوآوری و همافزایی
پاسخ ایران دیگر مرز نمی شناسد
آمریکا جنگ وجودی علیه ملت ایران به راه انداخته است/ ملت ایران در برابر آمریکا یکپارچه ایستاد
قطعی تلفن ثابت در کوثر غربی/ پاسخ مخابرات؛ کابل نداریم!
پیشبینی تولید ۸ هزار و ۶۵۰ تن سیر در آذربایجانشرقی
دستگیری کلاهبردار ۱۲۰ میلیاردی در تبریز
تورم نقطهبهنقطه آذربایجانشرقی در مهرماه کاهشی شد
عزم میراثفرهنگی برای ثبتجهانی مسجد سنگی ترک و توسعه زیرساختهای گردشگری میانهجبارزاده اظهار امیدواری کرد تا مسوولان صداوسیما هرچه زودتر ابعاد مختلف قضیه را بررسی و نسبت به شناسایی انگیزه سازندگان این برنامه رسیدگی کامل نموده و با مسببین آن، برخورد قاطع به عمل آورند.
به گزارش تبریز بیدار، اسماعیل جبارزاده استاندار آذربایجان شرقی در واکنش به برنامه پخش شده از شبکه دو صدا و سیما اظهار داشت: مسوولان استان از جنس مردم، خدمتگزار مردم و همیشه در کنار مردم هستند.
وی افزود: در شادی مردم شاد و هنگام غم و اندوه آنها، شریک غم و آلام آنها هستیم و اگر شخصی، جریانی و یا گروهی خواسته و یا ناخواسته به مردم ما قصد تحقیر، توهین و حقارت کند، مطمئنا اول شخص مقابل خود، ما را خواهد دید.
استاندار آذربایجان شرقی تصریح کرد: از برنامه پخش شده از شبکه دوم صدا وسیما، بسیار متاسف و متاثر شدم، لذا در اولین فرصت، موضوع به معاونت محترم امنیتی و انتظامی وزارت کشور و نیز به معاونت محترم سیاسی وزارت کشور منعکس گردید و طی نامه ای رسمی، وزیر محترم کشور را در جریان ماوقع قرار دادیم.
جبارزاده اظهار امیدواری کرد تا مسوولان صداوسیما هرچه زودتر ابعاد مختلف قضیه را بررسی و نسبت به شناسایی انگیزه سازندگان این برنامه رسیدگی کامل نموده و با مسببین آن، برخورد قاطع به عمل آورند.
استاندار آذربایجان شرقی تاکید کرد: در هر حال از طریق وزیر محترم کشور جناب آقای دکتر رحمانی فضلی تا حصول نتیجه پیگیر موضوع خواهیم بود.
دیدگاهتان را بنویسید