جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زد
تهاجم دشمن آمریکایی به یک منطقه نظامی در تبریز
حاج عباس؛ پاسدار اقتدار ایران/ تولدی در معراج شهادت
فراخوان جذب 33 نیروی جدید در کمیته امداد آذربایجان شرقی
حمله تروریستی آمریکا به منطقه نظامی جنوب غرب تبریز / یک شهید و چند مجروح حقیقت پور،نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه مجلس شورای اسلامی گفت: قطعا اعدام شیخ نمر توسط حکومت عربستان، پایان ننگین حاکمیت آلسعود را در این کشور به دنبال خواهد داشت.
به گزارش تبریز بیدار، منصور حقیقت پور در واکنش به اعدام شیخ نمر، اظهار داشت: اعدام شیخ نمر، رهبر شیعیان عربستان در واقع حکم نابودی آلسعود را به دنبال دارد و آلسعود با اجرای این حکم اعدام، در واقع رژیم خود را تشییع جنازه کرده است و قطعا مسلمانان و شیعیان جهان در برابر این اقدام ننگین سکوت نمیکنند.
وی گفت: قطعاً شیعیان عربستان در روزهای آینده اعتراضهای خود را به این اقدام ناشایست رژیم آلسعود نشان میدهند و هزینه این اعدام برای رژیم آلسعود جز سرنگونی نیست.
نماینده مردم شهرستانهای اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی افزود: مسئولان کشور و دستگاه دیپلماسی قطعا این اقدام را محکوم خواهند کرد و انتظار داریم که نسبت به این اقدام واکنش نشان داده و هر گونه توسعه روابط با این کشور را منتفی کنند.
نائب رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس با تاکید براینکه آل سعود با اعدام شیخ نمر اشتباه بزرگی انجام داد، اعدام رهبر شیعیان عربستان را میخ بر تابوت آل سعود دانست.
این نماینده مجلس در پایان با اشاره به اینکه اعدام شیخ نمر در عربستان سعودی با واکنش شیعیان داخل این کشور و مردم یمن، حزب الله لبنان، شیعیان پاکستان و کشور های دیگر همراه خواهد بود، ابراز کرد: مسلمانان جهان در این مورد ساکت نخواهند بود .
دیدگاهتان را بنویسید