به گزارش تبریز بیدار به نقل از جام نیوز، بسیاری از خانم های حامله به دلیل عدم استفاده از تغذیه مناسب در هنگام زایمان با درد و خونریزی مواجه می شوند و زایمان سختی دارند اما شما می توانید با خوردن سبزی جعفری زایمان آسان داشته باشید.
خانم هایی که در دوران نزدیک به زایمان خود به سر می برند بهتر است از این نوع سبزی مصرف کنند و با استفاده از خاصیت های مفید آن زایمانی راحت و آسان را تجربه کنند و از این بابت خیالشان راحت باشد.
پیام فرح بخش متخصص تغذیه در خصوص خواص جعفری گفته است: بسیاری از افراد از جعفری به عنوان تزئین و دورچین غذا و تزیین استفاده میکنند و آنرا مصرف نمی کنند. جعفری به دلیل ویتامینهای فراوانی که دارد به عنوان مولتی ویتامین محسوب میشود، هر ۱۰ گرم جعفری ۴ تا ۵ کالری دارد و منبع خوبی از ویتامین A وC محسوب میشود.
وی افزوده است: جعفری مقادیر کمی از کلسیم و آهن را در خود جای داده است. در ۱۰ گرم سبزی ۲ برابر میزان مورد نیاز ویتامین K را برای بدن تامین میکند، همچنین مقادیری از ویتامین B مانند ویتامین B1،B2،B3،B5،B6 اسید فولیک را در بر میگیرد. جعفری حاوی املاحی مثل فسفر،کلسیم ، منیزیم، منگنز، آهن، روی و پتاسیم است که نقش مهمی در سلامت جنین به ویژه در سه ماهه سوم بارداری دارد.
وی در خصوص تاثیر جعفری در انقباضات ماهیچهای و زایمان راحت گفته است: جعفری حاوی کلسیم می باشد که برای انقباضات ماهیچهای بسیار مفید می باشد و از آنجایی که برای خروج جنین از کانال زایمان نیاز به انقباضات عضلانی موثر مادر داریم لذا باید توجه ویژه به منابع کلسیمی داشته باشیم.
فرحبخش در خصوص تاثیر مصرف جعفری در کاهش روند پیری بیان کرده است: جعفری علاوه بر ویتامین حاوی لوتئین از خانواده فلاونوئیدها است که به عنوان آنتی اکسیدان برای مقابله با رادیکالهای آزاد و حفاظت سلولها در مقابل آسیبها کمک میکند. مصرف جعفری با بالا بردن سطح آنتی اکسیدان برای فرآیند پیری را در بدن کاهش میدهد.
این متخصص تغذیه هشدار داد: روغن جعفری به علت افزایش تحریکات انقباضی عضلات موجب زایمان زودرس میگردد، بنابراین مصرف آن برای زنان باردار توصیه نمیشود.
