جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زد
تهاجم دشمن آمریکایی به یک منطقه نظامی در تبریز
حاج عباس؛ پاسدار اقتدار ایران/ تولدی در معراج شهادت
فراخوان جذب 33 نیروی جدید در کمیته امداد آذربایجان شرقی
حمله تروریستی آمریکا به منطقه نظامی جنوب غرب تبریز / یک شهید و چند مجروح علی آجودان زاده کاندیدای دور دهم انتخابات مجلس شورای اسلامی با حضور در تحریریه تبریزبیدار به سوالات خبرنگاران این پایگاه خبری پاسخ داد.
به گزارش تبریزبیدار، علی آجودان زاده کاندیدای دور دهم انتخابات مجلس شورای اسلامی با حضور در تحریریه تبریزبیدار به سوالات خبرنگاران این پایگاه خبری پاسخ داد.
چکیده این گفتگو هم اکنون در اختیار مخاطبان قرار گرفته و مشروح آن نیز طی روزهای آینده منتشر خواهد شد.
#بنده از ابتدا اصولگرا بودم و امروز هم با افتخار اعلام می کنم که یک اصولگرا هستم.
#چگونه می شود یک نماینده منتخب مجلس دهم در جمهوری اسلامی از حجاب اختیاری صحبت می کند؟
#در بسیاری از حوزه های انتخابیه آرای اعلامی برای بنده با آرای صورت جلسه های تنظیم شده در آن حوزه های انتخابیه مغایر است و به طور میانگین 300 رای در برخی از صندوق ها برای بنده مغایر با صورت جلسه می باشد.

#انتخابات سال 84 بازگشت به اصول و ارزش ها توسط مردم بود.
#برخی اصولگرایان در انتخابات دور دوم مجلس نهم برخلاف عدالت و اصول، بنده را از لیست خودشان حذف کرده و با اعتبار بنده بازی کردندکه همه آن ها را به پدر شهیدم سپرده ام تا در قیامت از آن ها سوال کند.
#در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی و باتوجه به کسب اجازه از هواداران و اینکه نظر اکثریت هوادارانم حمایت از آقای میرتاج الدینی می باشد و طبق تجربیات گذشته بنده ایشان را فردی انقلابی و به معنای واقعی کلمه دلسوز برای مردم می شناسم، فقط از ایشان حمایت خواهم کرد و قصد حمایت از هیچ فرد دیگری را ندارم.
دیدگاهتان را بنویسید