جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زد
تهاجم دشمن آمریکایی به یک منطقه نظامی در تبریز
حاج عباس؛ پاسدار اقتدار ایران/ تولدی در معراج شهادت
فراخوان جذب 33 نیروی جدید در کمیته امداد آذربایجان شرقی
حمله تروریستی آمریکا به منطقه نظامی جنوب غرب تبریز / یک شهید و چند مجروح رئیس هیئت نظارت بر انتخابات آذربایجان شرقی نتایج منتشر شده در فضای مجازی را نه تأیید و نه رد کرد و افزود: از نتیجه بازشماری اطلاعی ندارم، چراکه بازشماری توسط تیم اعزامی شورای نگهبان تهران صورت گرفت و بدون اعلام از مراجع رسمی، هرگونه اظهار نظر در این مورد شایعه است و مردم به این شایعات توجه نکنند.
به گزارش تبریز بیدار، عباسعلی اسدی، با اشاره به پایان بازشماری 15 درصد از آرای حوزه انتخابیه تبریز، اسکو و آذرشهر در روز گذشته اظهار داشت: نتایج از طریق شورای نگهبان به صورت عمومی اعلام خواهد شد.
وی در پاسخ به سئوالی مبنی بر نتایج حاصل شده از بازشماری، گفت: بازشماری از اختیار هیئت نظارت و هیئت اجرایی استان خارج شده و تنها در اختیار نمایندگان اعزامی شورای نگهبان تهران بود که نتایج آن را برای بررسی نهایی و اعلام، به تهران ارسال کردهاند.
رئیس هیئت نظارت بر انتخابات آذربایجان شرقی نتایج منتشر شده در فضای مجازی را نه تأیید و نه رد کرد و افزود: از نتیجه بازشماری اطلاعی ندارم، چراکه بازشماری توسط تیم اعزامی شورای نگهبان تهران صورت گرفت و بدون اعلام از مراجع رسمی، هرگونه اظهار نظر در این مورد شایعه است و مردم به این شایعات توجه نکنند.
اسدی با تاکید بر اینکه برخی در تلاش برای مخشوشکردن اذهان عمومی هستند، تصریح کرد: هرگونه شایعهپراکنی از طریق مراجع قضایی مورد پیگیری قرار میگیرد.
منبع: تسنیم
دیدگاهتان را بنویسید