همایش کانونهای خدمت رضوی تبریز با محور نوآوری و همافزایی
پاسخ ایران دیگر مرز نمی شناسد
آمریکا جنگ وجودی علیه ملت ایران به راه انداخته است/ ملت ایران در برابر آمریکا یکپارچه ایستاد
قطعی تلفن ثابت در کوثر غربی/ پاسخ مخابرات؛ کابل نداریم!
پیشبینی تولید ۸ هزار و ۶۵۰ تن سیر در آذربایجانشرقی
دستگیری کلاهبردار ۱۲۰ میلیاردی در تبریز
تورم نقطهبهنقطه آذربایجانشرقی در مهرماه کاهشی شد
عزم میراثفرهنگی برای ثبتجهانی مسجد سنگی ترک و توسعه زیرساختهای گردشگری میانهعضو شوراى عالى قضایى در دوران امام خمینی سخنان منتشر شده از حسینعلی منتظری را ناشی از اطلاعات غلطی دانست که مغرضانه به وی منتقل می شد و گفت: منافقین رذلترین و خشن ترین گروهی بودند که به محاربه با نظام اقدام کردند.
به گزارش تبریز بیدار ، سید محمد موسوی بجنوردی عضو مجمع روحانیون مبارز و عضو شوراى عالى قضایى در دوران امام خمینی در گفتوگویی سخنان منتشر شده حسینعلی منتظری را ناشی از اطلاعات غلطی دانست که مغرضانه به ایشان منتقل شده است.
وی همچنین مطالب منتشر شده از بیبیسی طی روزهای اخیر را غلط و کاملا مغرضانه دانست و تأکید کرد: شوراى عالى قضایی کاملا مستقل و غیر قابل نفوذ بود و در آن، تصمیمات همیشه به رأى گذاشته مىشد و ملاک اکثریت بود.
آنگونه که فارس گزارش داده است، موسوی بجنوردی با ابراز این عقیده که نظام شورایى در امر قضا از نظام فعلى که یک فرد در آن تصمیم مىگیرد به مراتب بهتر است، گفت: آیت الله موسوی اردبیلى هیچگاه مخالف عقیدهاش عمل نکرد و همیشه شجاعت ابراز عقیده داشت.
عضو شوراى عالى قضایى در دوران امام خمینی در ادامه گفت: سخنان آیتالله منتظرى ناشى از اطلاعات غلطى بوده که مغرضانه به وی منتقل شده بود، همانگونه که بعدا بسیارى از آنها براى ایشان هم معلوم شد.
وی با تأکید بر این مسأله که منافقین رذلترین و خشن ترین گروه بودند که به محاربه با نظام اقدام کرده بودند و احمقانه به آغوش صدام پناه برده بودند، گفت: من نمىدانم که انتشار سخنان منتظرى در روزهایى که منافقین جلاد و آدمکش آلت دست حکام سعودى شدهاند و عملا در صدد احیاى جریان نفاق هستند از کدام پشتوانه عقلى، ملى و شرعى برخوردار است.
موسوی بجنوردی سخنان منتشر شده از آیتالله منتظری را آمیخته و مملو از سخنان غلط و پیش داورى دانست و با اشاره به اتهاماتی که در این سخنان به مرحوم یادگار امام وارد شده بود، تأکید کرد: مرحوم حاج احمد آقا پاک ترین و مهربان ترین شخصیت سیاسى در دوره خود بود و آنچه درباره ایشان مطرح شده با هیچ معیارى سازگار نیست.
دیدگاهتان را بنویسید