جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زد
تهاجم دشمن آمریکایی به یک منطقه نظامی در تبریز
حاج عباس؛ پاسدار اقتدار ایران/ تولدی در معراج شهادت
فراخوان جذب 33 نیروی جدید در کمیته امداد آذربایجان شرقی
حمله تروریستی آمریکا به منطقه نظامی جنوب غرب تبریز / یک شهید و چند مجروح رئیس ستاد انتخابات آذربایجان شرقی در گفتگو با تبریزبیدار گفت:موضع گیری عوامل دخیل در انتخابات له یا علیه کاندیدا و جریان های سیاسی نه تنها تخلف بلکه جرم است.
علیار راستگو در گفتگو با تبریز بیدار در خصوص تمهیدات انجام یافته در آذربایجان شرقی برای انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: در آذربایجان شرقی مثل سایر استان ها از اردیبهشت سال ۹۸ کارهای مقدماتی انتخابات آغاز شده و بخشی از هماهنگی ها بین تمامی دستگاه های دست اندرکار جمله فرمانداری ها، بخشداری ها و هیئت های نظارت استان انجام یافته است.
رئیس ستاد انتخابات استان ادامه داد: دهم آذر ثبت نام کاندیداها انجام می شود که به آنها داوطلب می گوییم؛ وقتی احراز صلاحیت شدند به آنان کاندیدا یا نامزد می گوییم. آماده ایم که با تمام توان انتخابات خوبی برگزار کنیم، البته برای شور و شوق انتخابات و رعایت قانون مندی آن کل رسانه ها و پایگاه های خبری استان باید کمک کنند.
وی ضمن تاکید بر قانون مندی و ضابطه بندی انتخابات گفت: هیچ یک از عوامل دولتی و غیردولتی حق ندارند از بیت المال، اموال عمومی یا مقام و پست خود در مسیر انتخابات استفاده کنند.
نباید با سوءاستفاده از بیت المال، علاقمندی مردم به نامزدی را کم یا بیشتر کنیم
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری آذربایجان شرقی با بیان اینکه رأى مردم حق الناس است، افزود: دستگاه های دولتی و غیردولتی که از بیت المال بودجه دارند، نباید کاری کنند که مردم به نامزدی علاقه مندی بیشتر یا کمتری نشان دهند.
وی ادامه داد: در اصلاحیه قانون انتخابات در سال ۹۵ قانون مجلس شورای اسلامی آمده است که هر گونه موضع گیری عوامل دخیل در انتخابات(اعم از دولتی و غیر دولتی)، له یا علیه کاندیدا و جریان های سیاسی نه تنها تخلف بلکه جرم است، لذا همگی وظیفه داریم در برگزاری بهتر انتخابات کمک کنیم و امیدواریم کسانی که در شأن این ملت و در کلاس و وزن نظام جمهوری اسلامی ایران هستند در قوه قانونگذاری و مجلس شورای اسلامی حضور یابند.
دیدگاهتان را بنویسید