مسئولان به سو مدیریتها پایان دهند
مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبینمعاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز در گفتگو با تبریزبیدار به موضوع خرابی دستگاه رادیوتراپی در تبریز واکنش نشان داد.
دکتر جواد احمدیان در گفتگو با تبریزبیدار در واکنش به خرابی دستگاه پرتودرمانی در تبریز و مراجعه بیماران سرطانی به استان های همجوار اظهار داشت: یک دستگاه انکور قدیمی داریم که قدیمی بوده و هم اکنون خراب است و هزینه هایی برای تعمیر آن صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه در صدد حل اساسی این مشکل در تبریز هستیم، افزود: یک دستگاه رادیوتراپی امید تامین شده و کارهای نصب و راه اندازی آن در بیمارستان شهید مدنی شروع شده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز اضافه کرد: سرعت کار این دستگاه جدید زیاد است و امیدواریم با راه اندازی آن در حل مشکل پرتودرمانی بیماران تسریع شود.
وی در خصوص زمان راه اندازی این دستگاه گفت: به ما گفته شده ظرف دو ماه کارهای نصب و راه اندازی تمام می شود ولی در تلاش هستیم زیر دو ماه این دستگاه به کار بیفتد و رئیس بیمارستان شهید مدنی تبریز پیگیر است.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید