دوشنبه / ۴ آبان / ۱۴۰۵ Monday / 26 October / 2026
×

عادات ساده‌ای وجود دارند که بیدار شدن را آسان‌تر و شما را در طول روز پرانرژی می‌کنند.

عاداتی ساده برای پرانرژی بودن در طول روز
  • مهر 19, 1401
  • به گزارش تبریز بیدار، گروهی از متخصصان مغز و اعصاب به مهم‌ترین عادت‌هایی اشاره کرده اند که به راحت بیدار شدن از خواب هنگام صبح و احساس راحتی روانی در طول روز کمک می‌کنند که مهم‌ترین آن‌ها نوشیدن یک لیوان آب است.

    پزشکان توضیح داده اند که “برای سهولت در بیدار شدن باید در رختخواب ورزش کنید و آب بنوشید. ”

    دکتر سرگئی دلین می‌گوید: برای سهولت در بیدار شدن از خواب در صبح، توصیه می‌کنم بین ساعت ۲۲:۳۰ تا ۲۳:۳۰ به رختخواب بروید.

    وی افزود: بهتر است بدن وارد مرحله چهارم خواب عمیق شود که در آن حداکثر تولید هورمون‌های رشد و جوانی رخ می‌دهد و همچنین ملاتونین برای سلامتی ضروری است.

    دومین نکته بسیار مهم این است که وقتی از خواب بیدار می‌شوید، حداقل یک نوع ورزش را در رختخواب انجام دهید؛ زیرا باعث می‌شود وقتی چشمانمان را باز می‌کنیم، ترشح کورتیزول رخ دهد. کورتیزول هورمونی است که به بدن کمک می‌کند تا خوب، پرانرژی و سریع بیدار شود.

    دلین ادامه داد: شما می‌توانید تمریناتی را مستقیماً در رختخواب انجام دهید، مثلاً هنگام دم و بازدم دستان خود را بفشارید و حرکت دهید یا انگشتان خود را فشار دهید و رها کنید. اگر این کار را حدود پنج بار انجام دهید، بلافاصله آرامش خواهید یافت.

    وی با توصیه به نوشیدن یک لیوان آب گفت: آب دستگاه گوارش، جریان خون و تمام اندام‌ها و سیستم‌های داخلی بدن را فعال می‌کند.

     

    انتهای پیام/

    نوشته های مشابه
    کربلای زمان و زینبی وار در سنگر درمان / افتخار همسر شهید و داغ یک پرستار
    روایت ایستگاه پرستاری در ایام حمله دشمن آمریکایی - صهیونی به تبریز در گفتگو با تبریزبیدار؛

    کربلای زمان و زینبی وار در سنگر درمان / افتخار همسر شهید و داغ یک پرستار

    امدادرسانی هلال احمر آذربایجان شرقی به ۱۹ حادثه در یک هفته
    مدیرعامل جمعیت هلال احمر آذربایجان شرقی مطرح کرد؛

    امدادرسانی هلال احمر آذربایجان شرقی به ۱۹ حادثه در یک هفته

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *