احتمال الحاق باسمنج به تبریز / مسیر توسعه شهر از شرق
امکان الحاق سهند به تبریز؛ ناممکن
همایش کانونهای خدمت رضوی تبریز با محور نوآوری و همافزایی
پاسخ ایران دیگر مرز نمی شناسد / مسئولین، گرانی را مهار کنید
همه روزها و ساعات، ایّام ایستادگی و مبارزه با شیطان بزرگ شده است / اگر کسانی هنوز اندک امیدی به تغییر رفتار در نظام سلطه دارند، سخت در اشتباهاند
آمریکا جنگ وجودی علیه ملت ایران به راه انداخته است/ ملت ایران در برابر آمریکا یکپارچه ایستاد
قطعی تلفن ثابت در کوثر غربی/ پاسخ مخابرات؛ کابل نداریم!
پیشبینی تولید ۸ هزار و ۶۵۰ تن سیر در آذربایجانشرقیوزیر دفاع ایران در مصاحبه با المیادین آمریکا و رژیم صیهونیستی را دشمنان ایران، اسلام و جریانهای آزادیبخش در جهان نامید و گفت: ایران برنامهای برای اعطای بازرسی از هر مکان به آژانس را ندارد.
به گزارش تبریز بیدار به نقل از فارس، «سردار حسین دهقان»، وزیر دفاع ایران در گفتوگوی اختصاصی با شبکه المیادین، آمریکا و رژیم صهیونیستی را دشمنان اسلام، ایران و جریانهای آزادیبخش در سرتاسر جهان دانست.
دهقان در این مصاحبه به تلاش رژیم صهیونیستی برای گسترش سلطه بر سایر مناطق نیز اشاره کرد و گفت که صهیونیستها در سیاست خارجی آمریکا از نقش محوری برخوردار هستند.
وزیر دفاع ایران گفت: ما آمریکا را دشمن خود میدانیم و بعد از آن هم رژیم صهیونیستی قرار دارد.
سردار دهقان در بخش دیگری از این مصاحبه به توافقات ایران و آژانس بینالمللی انرژی اتمی برای حل و فصل مسائل ادعایی مربوط به فعالیتهای هستهای گذشته ایران اشاره کرد، اما گفت ایران برنامهای برای اعطای بازرسی از هر مکان به آژانس را ندارد.
وزیر دفاع ایران تأکید کرد اعطای چنین دسترسیهایی با قوانین آژانس و انپیتی مغایرت دارند.
دیدگاهتان را بنویسید