نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی:

اهانت به مردم آذربایجان عملی ناشایست است/تقدیر از عکس العمل بلافاصله صدا و سیما در برخورد با متخلفین

امام جمعه تبریز با بیان اینکه مردم آذربایجان در طول تاریخ در تمامی عرصه ها و صحنه ها حاضر شده و به دفاع از تمامیت ارضی و ارزش ها و اصول اسلام و انقلاب پرداخته اند، گفت: توهین به این مردم پاک، غیور، مومن و ولایتمدار عملی ناشایست است.

به گزارش تبریز بیدار،  آیت الله محسن مجتهد شبستری ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به برنامه پخش شده از شبکه دو صدا و سیما و اهانت به مردم آذربایجان اظهار کرد: این عمل نابجا به شدت محکوم است.

وی افزود: مردم آذربایجان در طول تاریخ در تمامی عرصه ها و صحنه ها حاضر شده و به دفاع از تمامیت ارضی و ارزش ها و اصول اسلام و انقلاب پرداخته اند و توهین به این مردم پاک، غیور، مومن و ولایتمدار عملی ناشایست است.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با تقدیر از عکس العمل بلافاصله صدا و سیما در توبیخ و عزل مسئولان این برنامه تلوزیونی، تاکید کرد: امیدواریم نظارت بر برنامه ها افزایش یافته و مراقبت شود تا چنین مواردی از صدا و سیما پخش نشود.

وی تصریح کرد:  تمامی قوم ها،زبان ها، گویش ها و مردم محترم بوده و نباید موجبات رنجش خاطر آنان فراهم شود.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *