پاسخ رضا به نگرانی همسر: برای همین روزها آموزش دیده ام / کودکی که پدر را ندید
شهید رحمتی الگوی مدیریت جهادی است
۲۲ فقره سرقت در کارنامه سیاه سارق داخل خودرو در تبریز
ثبت سالانه ۵ تخلف برای هر خودرو در تبریز
ردپای سارق زن در تبریز به ۴۵ سکه طلای سرقتی رسید
تشکلهای زیستمحیطی در تصمیمگیریهای استان نقش مؤثرتری ایفا کنند
گل طلایی با تعویض طلایی / پرسپولیس مغلوب تراکتور
مبارزه امام رضا(ع) برای اسلام بود، نه برای قدرت و مناصب نفسانی / اهل بیت(ع) قابل قیاس با مردم عادی نیستندفرمانده ناجا با بیان اینکه در تجمعات روز گذشته مردم همکاری خوبی با پلیس داشتند، از برخورد با تعداد معدودی سوءاستفاده کننده در این تجمعات خبر داد و وضعیت فعلی شهرهای استان آذربایجان را آرام توصیف کرد.
به گزارش تبریز بیدار به نقل از تسنیم سردار حسین اشتریفرمانده ناجا در خصوص تشریح وضعیت روز گذشته تجمعاتی که در برخی از شهرهای استانهای غربی در اعتراض به برنامه “فیتیله” رخ داد، گفت: پلیس در چنین مواردی در حد وظیفه ذاتی خود و بر اساس مصوبات شورای تأمین وارد موضوع میشود.
وی ادامه داد: در اعتراضاتی که روز گذشته در برخی از شهرهای استانهای غربی به وقوع پیوست مردم این شهرها نقطه نظرات و اعتراضاتی نسبت به آنچه در روزهای اخیر رخ داده بود، داشتند.
اشتری گفت: خوشبختانه قاطبه شرکت کنندگان در این تجمعات همکاری بسیار خوبی با پلیس داشتند و در ساعت مقرر نیز محل تجمع را ترک کردند ولی متأسفانه تعدادی افراد سودجو بهقصد سوءاستفاده از این وضعیت دست به اقدامات هنجارشکنی زدند که پلیس با سعه صدر و آرامش با آن برخورد کرد.
وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه در حال حاضر وضعیت در این شهرها آرام است و هیچ مشکل خاصی وجود ندارد.
دیدگاهتان را بنویسید