دوشنبه / ۴ آبان / ۱۴۰۵ Monday / 26 October / 2026
×
استاد دانشگاه علوم پزشکی تبریز تشریح کرد:

پوکی استخوان با مصرف زیاد نمک

رئیس مرکز تحقیقات تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تبریز:گفت:مصرف بی‌رویه نمک، عوارض زیادی دارد که “پوکی استخوان و فشارخون بالا” نمونه‌ای از این موارد است و به تنهایی عامل به وجود آمدن بسیاری از ناهنجاری‌ها در بدن می‌شوند.

  • اسفند 10, 1394
  • به گزارش تبریز بیدار  استاد رحیمی‌‌ میزان مصرف مجاز روزانه نمک برای هر فرد شش گرم می‌باشد که این مقدار در داخل غذاها موجود است و حداکثر می‌توان به صورت افزودنی نیز دو گرم به آن افزود؛ اما گفتنی است شش گرم نمک موجود در داخل مواد غذایی به تنهایی برای تامین نیاز بدن کافی می‌باشد.

    وی ادامه داد: مصرف بی‌رویه نمک، عوارض زیادی دارد که “پوکی استخوان و فشارخون بالا” نمونه‌ای از این موارد است و به تنهایی عامل به وجود آمدن بسیاری از ناهنجاری‌ها در بدن می‌شوند و همچنین افرادی که دچار بیماری سنگ کلیه هستند از مصرف زیاد این مواد خودداری کنند.

    رئیس مرکز تحقیقات تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تبریز، افزود: مصرف این ماده‎ی افزودنی، بستگی به عادت افراد دارد و افراد می‌توانند با تغییر ذائقه و سبک تغذیه‌، سلامت خود را تضمین نمایند و همچنین می‎توانند ادویه‎هایی نظیر  فلفل، سرکه و زردچوبه را جایگزین نمک کرده و ضائقه‌ی خود را در مورد مصرف زیاد این ماده مضر تغییر دهند.

    وی خاطرنشان کرد: بهتر است برای جلوگیری از عوارض مصرف بی‌رویه نمک، نمکدان را از سفره‌های خود حذف کرده و تنها در هنگام پخت غذا مقداری نمک یددار به آن اضافه کنیم و همچنین در مصرف غذاهای نمک سود نیز باید احتیاط کنیم. 

    نوشته های مشابه
    کربلای زمان و زینبی وار در سنگر درمان / افتخار همسر شهید و داغ یک پرستار
    روایت ایستگاه پرستاری در ایام حمله دشمن آمریکایی - صهیونی به تبریز در گفتگو با تبریزبیدار؛

    کربلای زمان و زینبی وار در سنگر درمان / افتخار همسر شهید و داغ یک پرستار

    امدادرسانی هلال احمر آذربایجان شرقی به ۱۹ حادثه در یک هفته
    مدیرعامل جمعیت هلال احمر آذربایجان شرقی مطرح کرد؛

    امدادرسانی هلال احمر آذربایجان شرقی به ۱۹ حادثه در یک هفته

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *