دوشنبه / ۵ مرداد / ۱۴۰۵ Monday / 27 July / 2026
×

میرتاج الدینی تاکید کرد: ما 4 نفر برادر هستیم که یکی انتخاب شده و 3نفر دیگر درکنار او خواهند بود باکوله باری از تجربه12ساله و شناخت از مشکلات استان تسلط کافی را بر مسائل داریم پای به میدان گذاشته ایم. نه در استان و نه در تهران هیچکس نمیتواند مقابل تصمیمات متحدانه ما بایستد.

  • اردیبهشت 2, 1395
  • به گزارش تبریز بیدار، حجت الاسلام سید محمد رضا میرتاج الدینی امشب در همایش اصولگرایان تبریز در مسجد طوبی اظهار داشت: در اولین روز تبلیغات این اجتماع عظیم معنادار است که انشاالله نیروهای انقلابی گام دوم را محکم تر از قبل برداشته و اهدافشان را به گوش مردم خواهند رساند تا 10 اردیبهشت شاهد پیروزی باشیم.

    Image title

    نماینده سابق مردم تبریز در مجلس هفتم و هشتم ادامه داد: مجلس دهم  مجلسی انقلابی و در خط ولایت و رهبری است و همانطور که امام گفته اند مجلس عصاره فضائل ملت است و برترین عصاره فضائل ملت هم ولایتمداری و استکبارستیزی است و هرگز راضی نیستیم که یک حرف رهبرمان درزمین بماند و محکم در پیگیری سخنان ایشان قدم خواهیم گذاشت.

    میرتاج الدینی تاکید کرد : رهبرانقلاب امروز از مسئولین  مطالبه بهبود اوضاع  اقتصادی دارند و این را میشود در شعار سال و سخنانشان در دیدار اخیرمسئولین  فهمید و این خواسته اصلی ایشان است حال اگر مجلس به فکر حل مشکلات باشد دیگر فرصتی برای دعواهای جناحی و سیاسی نخواهیم بود. مبادا مجلس که خودش مشکل آ فرین باشد. این امر با انتخاب نماینده های دلسوز، کارآمد وانقلابی به ثمر خواهد نشست.

     وی افزود : ما4برادر هستیم که یکی انتخاب شده و 3نفردیگر درکنار او خواهند بود  باکوله باری از تجربه12ساله و شناخت از مشکلات استان تسلط کافی را بر مسائل داریم پای به میدان گذاشته ایم. نه در استان و نه در تهران هیچکس نمیتواند مقابل تصمیمات متحدانه ما بایستد و افکار بلندی برای توسعه استان داریم و امروز باید برای استان پروژه های بزرگی را انجام دهیم تا هم توسعه آذربایجان تحقق یابد و هم در زندگی مردم گشایش یابد.

    Image title

    معاون پارلمانی دولت دهم با انتقاد از طرح هایی که راکد شده اند  اظهار داشت :راه آهن تبریز- میانه و انتقال آب ارس به دریاچه ارومیه و مساله دیگر طرح توسعه مس سونگون است که 13هزار شغل ایجاد میکند و متاسفانه همه اینها دراین دولت متوقف شده است را ما پیگیر خواهیم بود

    تاج الدینی در پایان تاکید کرد: درکنار شما پیمان میبندیم که یکدست و متحد در پیگیری مطالبات مردم و خط رهبری یک لحظه سستی نخواهیم کرد.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *