به گزارش تبریزبیدار, رضا علیزاده نماینده مردم ورزقان در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار این پایگاه خبری و در خصوص آغاز به کار مجلس دهم اظهار داشت: به نظرم مجلس دهم مجلسی متفاوت خواهد بود چراکه ترکیب خاصی را در آن نظاره گر هستیم.
وی افزود: برخلاف چند دوره ای که مجالس ما به اقلیت و اکثریت تقسیم بندی می شدند ما در مجلس دهم چیزی به نام اقلیت چند نفره و اکثریت قاطع نداریم و این امر نوید دهنده مجلسی پویا، فعال و موثر می باشد.
علیزاده با اشاره به پیام رهبرانقلاب برای آغاز به کار مجلس دهم گفت: اولویت اول کشورمان حل مشکلات اقتصادی است و در این امر نیز اقتصاد مقاومتی بایستی در اولویت نخست قرار بگیرد.
نماینده مردم ورزقان گفت: مسائل سیاسی و فرهنگی در اولویت های بعدی این مجلس هستند و اگر بندهای مورد اشاره در پیام رهبرانقلاب سرلوحه کار این مجلس قرار بگیرد می توانیم ضمن بهبود مسائل اقتصادی به سایر مشکلات هم رسیدگی نماییم.
وی افزود: یکی از مهمترین اقداماتمان در این امر فعال تر کردن کمیسیون های مربوط به مسائل اقتصادی و صنعتی است که باید به طور جدی به این امر رسیدگی نمایند.
علیزاده در پایان و در پاسخ به سوالی مبنی بر حضور خود در کمیسیون های مجلس نیز گفت: انشاالله بنده در کمیسیون صنایع و معادن خواهم بود.
