با شااره به با اشاره به توقیف جهان نیوز:

سعیدی : مسئولان به جای توقیف رسانه‌ها به فکر حل مشکلات خود باشند

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: توقیف نشریات و رسانه‌های معتقد به نظام و ارزش‌های آن کاری از پیش نمی‌برد و مسئولان باید به فکر حل مشکلات خودشان باشند.

به گزارش تبریز بیدار،محمداسماعیل سعیدی نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانیخبرگزاری فارس با اشاره به توقیف فعالیت سایت جهان‌نیوز، گفت: رئیس‌جمهور در دیدار نمایندگان با مقام معظم رهبری بار دیگر عنوان کرد که ما از انتقاد استقبال می‌کنیم اما آنچه مهم است باید این انتقادپذیری در عمل نشان داده شود و مسئولان باید ظرفیت خود را برای پذیرش انتقاد بالا ببرند.

وی افزود: توقیف نشریات و رسانه‌هایی که معتقد به نظام و ارزش‌های آن هستند کاری را از پیش نمی‌برد و مسئولان باید به فکر حل مشکلات خودشان باشند.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس اظهار داشت: واقعیاتی در بحث برجام و مسائل داخلی کشور همچون مسائل اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی وجود دارد که اگر مقام معظم رهبری در سخنان خود به آن اشاره نمی‌کردند شاید اجازه داده نمی‌شد این جملات بر صفحات بعضی از نشریات درج شود و از آنجایی که رهبر معظم انقلاب بعضی موضوعات را مطرح می‌کنند مسئولین امر ناچار به سکوت هستند.

سعیدی در پایان خاطرنشان کرد: توقیف رسانه‌ها مشکلی را حل نمی‌کند و مسئولان باید به حل مشکلات کشور باشند و به مطبوعات و رسانه‌ها اجازه دهند تا مشکلات جامعه و انتظارات مردم را منعکس کنند تا مسئولین در جریان امر قرار گیرند

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *