مسئولان به سو مدیریتها پایان دهند
مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبینپس از تصمیم مسئولین وزارت ارشاد برای پخش بازی های جام جهانی فوتبال در سینماها، پخش 6 بازی در دستور کار قرار گرفت که پخش برخی بازی ها در تبریز همزمان با برخی نقاط کشور هم آغاز شده است.
به گزارش تبریز بیدار ، پس از تصمیم مسئولین وزارت ارشاد برای پخش بازی های جام جهانی فوتبال در سینماها، پخش 6 بازی در دستور کار قرار گرفته که پخش بازی ها دربرخی سینماهای تبریز هم آغاز شده است.
بر این اساس سینما های قدس، 29 بهمن، ستاره باران، سینما الف و سینما ناجی در تبریز برای پخش بازی های جام جهانی فوتبال آماده سازی شده است.
بر اساس این گزارش، بلیتهای این بازیها به صورت آنلاین به فروش میرسند و در صورتیکه ظرفیت همچنان باقی باشد فروش بلیت در محل نیز انجام خواهد شد.که آدرس محل های پخش این بازی ها در تبریز به شرح زیر می باشد.
سینما قدس:خیابان امام(ره) نرسیده به چهار راه شریعتی پشت ایستگاه بی آر تی مجتمع سینمایی قدس
سینما 29 بهمن: خیابان شریعتی شمالی نرسیده به چهار راه شریعتی
سینما ستاره باران: خیابان جهاد (نصف راه)، مجتمع تجاری – تفریحی ستاره باران
سینما الف: راهنمایی، بالاتر از بیمارستان 29 بهمن، مجتمع فرهنگی هنری 29 بهمن – موسسه الف
سینما ناجی: اول سربالایی ولیعصر
اخبار مرتبط:
جام جهانی به سینماهای تبریز می آید؟
شیوه نامه اجرایی پخش مسابقات جام جهانی در سینماهای تبریز ابلاغ نشده است/ برای افزایش پخش تعداد بازی ها تابع وزارت ارشاد هستیم
دیدگاهتان را بنویسید