احتمال الحاق باسمنج به تبریز / مسیر توسعه شهر از شرق
امکان الحاق سهند به تبریز؛ ناممکن
همایش کانونهای خدمت رضوی تبریز با محور نوآوری و همافزایی
پاسخ ایران دیگر مرز نمی شناسد / مسئولین، گرانی را مهار کنید
همه روزها و ساعات، ایّام ایستادگی و مبارزه با شیطان بزرگ شده است / اگر کسانی هنوز اندک امیدی به تغییر رفتار در نظام سلطه دارند، سخت در اشتباهاند
آمریکا جنگ وجودی علیه ملت ایران به راه انداخته است/ ملت ایران در برابر آمریکا یکپارچه ایستاد
قطعی تلفن ثابت در کوثر غربی/ پاسخ مخابرات؛ کابل نداریم!
پیشبینی تولید ۸ هزار و ۶۵۰ تن سیر در آذربایجانشرقیجستجو برای پیداکردن گوشی تلفن همراه در داخل خودرو در حال حرکت در شهرستان ملکان حادثه ساز شد.
به گزارش تبریز بیدار ، جستجو برای پیداکردن گوشی تلفن همراه در داخل خودرو در حال حرکت در شهرستان ملکان حادثه ساز شد. این حادثه در روستای قوشقیه از توابع ملکان زمانی اتفاق افتاد که گوشی تلفن همراه راننده خودروی پژو آردی در حین رانندگی از دستش افتاد و راننده فارغ از توجه به جلو مشغول پیدا کردن گوشی تلفن همراه خود شد و فرمان به علت سرعت زیاد خودرو و سراشیبی تند جاده، از دست وی خارج شد.
در این حادثه تلخ ، خودرو 5 نفر را که در جلوی مغازه ای در حاشیه جاده نشسته بودند زیر گرفت و 2 نفر در دم کشته و3 نفر دیگر راهی بیمارستان شدند.
دیدگاهتان را بنویسید