احتمال الحاق باسمنج به تبریز / مسیر توسعه شهر از شرق
امکان الحاق سهند به تبریز؛ ناممکن
همایش کانونهای خدمت رضوی تبریز با محور نوآوری و همافزایی
پاسخ ایران دیگر مرز نمی شناسد / مسئولین، گرانی را مهار کنید
همه روزها و ساعات، ایّام ایستادگی و مبارزه با شیطان بزرگ شده است / اگر کسانی هنوز اندک امیدی به تغییر رفتار در نظام سلطه دارند، سخت در اشتباهاند
آمریکا جنگ وجودی علیه ملت ایران به راه انداخته است/ ملت ایران در برابر آمریکا یکپارچه ایستاد
قطعی تلفن ثابت در کوثر غربی/ پاسخ مخابرات؛ کابل نداریم!
پیشبینی تولید ۸ هزار و ۶۵۰ تن سیر در آذربایجانشرقیسماواتی در جمع مداحان تبریزی گفت: دست به دامن امام زمان(عج) شوید تا از منیت رهایی یابید
به گزارش تبریز بیدار ، مهدی سماواتی مداح اهل بیت(ع) در حاشیه سفر دو روزه خود به تبریز در جمع مداحان این شهر در توصیف شاخص های مداحی اظهار داشت: راهی که می تواند ما را به سرمنزل مقصود برساند، تقوا و پرهیز از گناه است و داشتن اخلاص در رسیدن به این راه، اصلی ترین راهنما است.
وی در بیان توصیه به مداحان جوان، گفت: مداح باید دائما خدا را یاد کند، چه پشت تریبون باشد و چه نباشد، این موجب اخلاص شده و اخلاص در مداحی نیز باعث تاثیرگذاری آن می شود.
این مداح برجسته ادامه داد: همیشه لازم نیست در مجالس بخوانید، بلکه با تمام وجود،همه را به خیمه حضرت سیدالشهداء (ع) دعوت کنید و همه اینها در گرو داشتن اخلاص است.
وی غرور و منیت را آفت بزرگ مداحی عنوان کرده و تصریح کرد: همیشه دست به دامن امام زمان(عج) شوید تا از منیت رهایی یابید.
سماواتی با تاکید بر خواندن مستمر زیارت جامعه کبیره، افزود: راه دستیابی به اخلاص، توسل مستمر به امام زمان(عج) و ائمه معصومین(ع) است.
وی در تشریح شاخصه های مداح در تراز اهل بیت(ع)، گفت : مداح به معنی واقعی کلمه کسی است که هر چه خدا و ائمه اطهار(ع) می گویند، او هم در زبان جاری کند، و ذهنش جای دیگر نرود. مداحی ها باید استنباط قرآنی داشته باشد.
این مداح اهل بیت(ع) ادامه داد: یک مداح باید تمام سکنات اهل بیت(ع) را در خود متجلی کرده و در جامعه عملی کند، در اینصورت مداحی به مستمعین اثرگذار خواهد بود.
سماواتی ضمن تاکید بر ثابت قدم بودن در مسیر اهل بیت(ع) خاطر نشان کرد: وقتی در این مسیر قد بر می دارید، امام زمان(عج) خوشحال می شود.
دیدگاهتان را بنویسید