دوشنبه / ۵ مرداد / ۱۴۰۵ Monday / 27 July / 2026
×

از 19 نماینده آذربایجان شرقی در دهمین دوره مجلس شورای اسلامی، «15 نفر اعلام کردند موافق طرح شفافیت آرای نمایندگان هستند»، «1 نماینده اعلام کرد که رایشان ممتنع است» و «بعد از چندین تماس و پیگیری به دلیل عدم پاسخگویی تلفن همراه، امکان اخذنظر 3 نماینده فراهم نشده است».

  • شهریور 31, 1398
  • به گزارش تبریز بیدار ، پس از آن که وکلای ملت با ۲ فوریتی بررسی شدن طرح شفافیت آرای نمایندگان مجلس مخالفت کردند، حجت‌الاسلام علیرضا پناهیان طی سخنانی که در یکی از هیئات مذهبی و دانشگاهی ایراد می‌کرد، خطاب به نمایندگان مخالف شفافیت آراء مجلس گفت: چه کسی به شما حق داده که شفاف رأی ندهید؟ چه چیزی را از ملت پنهان می‌کنید؟

    این اظهارات واکنش‌های گوناگونی را در میان نمایندگان مجلس و نیز عموم مردم برانگیخت. هرچند به گواهی فضای مجازی در سطح مردمی، غلبه با موافقان شفافیت آرای نمایندگان مجلس بود، اما چند تن از نمایندگان بدون اینکه به صراحت در مخالفت با شفافیت آراء در مجلس سخن بگویند، به طرح چنین موضوعی بر روی منبر مراسم عزاداری سید الشهدا(ع) اعتراض کردند، البته در مقابل، گروهی دیگر از نمایندگان با حمایت از پناهیان، موافقت خود را با شفاف شدن رأی منتخبان ملت در مجلس اعلام کردند.

    خبرگزاری فارس به سراغ 290 مجلس رفته تا  نظر صریح آنها را درباره شفافیت آرا جویا شود و تبریزبیدار آرای 19 نماینده آذربایجان شرقی در پاسخ به این سوال را استخارج و بصورت جدول ارائه کرده است.

    از 19 نماینده آذربایجان شرقی در دهمین دوره مجلس شورای اسلامی،

    «15 نفر اعلام کردند موافق طرح شفافیت آرای نمایندگان هستند» 

    «1 نماینده اعلام کرد که رایشان ممتنع است»

    «بعد از چندین تماس و پیگیری به دلیل عدم پاسخگویی تلفن همراه، امکان اخذنظر 3 نماینده فراهم نشده است» 

     حاصل اظهار نظرات نمایندگان درباره طرح شفافیت آرا را در جدول ذیل مشاهده کنید:

    Image title

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *