واکنش نماینده مردم تبریز به تابعیت مضاعف رئیس فدراسیون نجات غریق؛

به جد پیگیر هستیم / از دوتابعیتی‌ها ضربات جدی‌ خورده‌ایم و به آن حساسیم

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس از پیگیری موضوع تابعیت مضاعف رئیس فدراسیون نجات غریق و غواصی در این کمیسیون خبر داد.

به گزارش تبریز بیدار ، محمداسماعیل سعیدی نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی ، با اشاره به اسناد منتشر شده در رابطه با تابعیت مضاعف رئیس فدراسیون نجات غریق و غواصی گفت: کمیسیون فرهنگی به این موضوع ورود خواهد کرد و آن را مورد رسیدگی قرار خواهد داد.

وی افزود:‌ کمیسیون فرهنگی مجلس به طور جد موضوع را مورد رسیدگی قرار داده و تا حصول نتیجه آن را پیگیری خواهد کرد. 

Image title

سعیدی با بیان اینکه ما از بحث دوتابعیتی‌ها ضربات جدی‌ خورده‌ایم، گفت: مجلس نسبت به این مسئله حساس است و آن را دنبال می‌کند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار داشت: موضوع دوتابعیتی‌ها مسئله‌ای نیست که به راحتی بتوان از کنار آن گذشت و باید همگان روی آن حساس باشند و با افراد دارای دوتابعیتی که در هر سمتی مشغول به کار هستند باید برخورد لازم صورت گیرد. 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *