تقویت پیوند دانشگاه و صنایع دفاعی، اولویت اصلی ماست
دشمن به دنبال ایجاد بحران داخلی است
ضرورت بازنگری در سیاستهای علمی و فناوری
جنگ امروز، جنگ روایتها و ارادههاست
روحیه بسیجی، پشتوانه علم و پژوهش
هشدار مقام قضایی درباره کلاهبرداری با وعده فروش صندلی دانشگاه
یک جمله برای دلشوره کافی بود؛ «در دسترس نیست» / شامِ بی محمد
آزمون هماهنگی در گلزار شهدای تبریز / پایان پروژه و آغاز نظارت؟خیر مراغه ای، هزینه درمان ۳۵۸ بیمار مراجعه کننده به بیمارستان شهید بهشتی مراغه را در تاسوعا و عاشورا پرداخت کرد.
به گزارش تبریز بیدار، خیر مراغه ای، هزینه درمان ۳۵۸ بیمار مراجعه کننده به بیمارستان شهید بهشتی مراغه را در تاسوعا و عاشورا پرداخت کرد.
آقای احمد مجیدپور برای یازدهمین سال متوالی، برای شادی روح والدین متوفای خود، نذرش را اینگونه ادا می کند.امسال این خیر در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی، هزینه ۲۰۰ میلیون ریالی همه بیماران مراجعه کننده به بیمارستان شهید بهشتی مراغه شامل ویزیت، بستری، رادیولوژی و ترخیص را تقبل کرد.
به گفته رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه در روز تاسوعا حدود ۱۹۵ نفر و عاشورا هم نزدیک ۱۶۳ نفر در بیمارستان شهید بهشتی مراغه بصورت سرپایی در اورژانس ویزیت، بستری و یا از بیمارستان مرخص شده اند.
ارجمند افزود: به همت این خیر مراغه ای یک مرکز شیمی درمانی در این شهر در حال ساخت است.خیر مراغه ای پیش از این دستگاه رادیولوژی و سی تی اسکن برای بیمارستان شهید بهشتی مراغه تامین کرده است.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید